Emilies tid

Skrevet av Helene Holst-Hammerfeld

Uttgitt av Cappelen mellom 2002 og 2003. Serien er på 11 bøker.

Serien er en nåtidssereie hvor vi måter Reina Emilie Sommervik-Zanth. Hun er enearving til et stort helseimperium og kommer rett fra studier i St. Gallen i Sveits for å ta over som administrerende direktør i familiekonsernet MulitMed.

Men problemene tårner seg opp for Emilie, fortere enn hun ante var mulig. Hun må velge mellom familiens krav og signalene fra eget hjerte. Om få dager skal hun ta over som administrerende direktør i familiekonsernet Multi Med, samtidig må hun velge mellom familiens krav og signalene fra eget hjerte.Men blir samtidig hardt presset av en fordrukken og snobbete mor, hensynsløs onkel og sin forlovede.

– Otto du har misforstått. Anders, du visste hva jeg mente! Dette kan jeg ikke godta. Hun reiste seg. Stirret først utover alle gjestene, sendte Anders et advarende blikk, vendte seg så langsomt med ansiktet mot sin onkel, sine foreldre.
– Jeg beklager. Hun dro ringen av seg, den gled ikke uten vanskeligheter over det innerste fingerleddet. En liten stund lå den og blinket i den åpne håndflaten hennes.
– Otto, det er vel deg jeg skal returnere denne? Ja, for det er vel ingen tilfeldighet at den passer perfekt til kjolen jeg har på meg i kveld? Og til bilen?

Første og andre bok ble utgitt i et dobbeltbind like etter lansering.

Illustrasjonene på orignalserien speiler i større grad enn tidligere serier at dette er en nåtidsserie. Ved lansering av lydbøkene har bildene til de ulike bøkene et langt mer moderne og pikant uttrykk, noe som i stor grad spiller på de eksplisitte erotiske scenene som er spesielt for denne serien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Emilies tid”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.