Familien Bridgerton

Skrevet av Julia Quinn.

Utgitt av Gyldendal Serien er på åtte bøker.

Satt mellom 1813 og 1827, inneholder hver roman ett av de åtte barna til avdøde Viscount Bridgerton og hans enke Violet: Anthony, som er den nåværende Viscount Bridgerton, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory og Hyacinth. Bridgerton-familien er en del av den britiske adelen og er en respektert, umåtelig kjærlig og sammensveiset klan som er foretrukket blant høysamfunnet.

Daphne Bridgerton er smart og vakker – likevel blir hun bare gjort kur til av menn hun ikke vil ha. Men til London kommer brorens beste venn, hertug Simon Basset, og alt forandres. Sammen legger de en elegant plan – ved å late som de er forlovet, tiltrekker Daphne seg de flotteste frierne på markedet, samtidig som Simon holder ekteskapssyke sosietetsmødre på armlengdes avstand.
Men mellom alle ballene, båtturene og promenadene blir det vanskeligere og vanskeligere å skille mellom løgn og virkelighet. Og hva som verre er: Det blir umulig å holde følelsene i sjakk.

 

Bøkene bak den populære tv-serien Bridgerton.

Opprinnelig utgitt på engelsk mellom 2000 og 2013.

Bøkenes rekkefølge:
1. En hemmelig allianse
2. En uventet forelskelse
3. En vidunderlig hemmelighet
4. En uunngåelig lengsel
5. Et minneverdig frieri
6. En uimotståelig fristelse
7. Et uforglemmelig kyss
8. Et avgjørende øyeblikk

The Bridgertons: Happily Ever After ble utgitt i 2013, og er noen ganger nummerert som den niende boken i serien. Den består av “2nd Epilogues” for hver av de 8 romanene i hovedserien Bridgerton, sammen med en novelle om selveste Violet Bridgerton. Ut fra hva MinBokverden vet er denne ikke oversatt til norsk enda.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Familien Bridgerton”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.