Familien Rokesby

Skrevet av Julia Quinn.

Utgitt av Gyldendal i 2022. Serien er på fire bøker.

Alle forventer at Billie Bridgerton skal gifte seg med en av Rokesby-brødrene – de har tross alt vært naboer i århundrer – men Billie selv er ikke ute etter noen ektemann. I hvert fall ikke om det blir George, Rokesbyen hun liker minst av dem alle.

George er den eldste av brødrene og kommende jarl, men han er også arrogant og plagsom. Billie er dessuten helt sikker på at han ikke liker henne. Og det passer henne aldeles utmerket.

Men da Billie og George nærmest kastes mot hverandre, begynner det å slå en ny form for gnister. Og da leppene deres møtes for første gang, oppdager de raskt at den personen de trodde de ikke tålte, ganske enkelt er den personen de ikke kan leve uten.

Denne serien, som foregår på slutten av 1700-tallet, følger den aristokratiske Rokesby-familien, som tilfeldigvis er nære venner og naboer til familien Bridgerton. Tre inn i familien Rokesbys fortryllende verden og nyt fortellingen om generasjonen før familien Bridgerton. Vittig, herlig og svært, svært romantisk. Den perfekte virkelighetsflukt.

Opprinnelig utgitt på engelsk mellom 2016 og 2020.

Oversatt til norsk av Kari Wille Rekdal.

De fire bøkene:
1. Den besværlige miss Bridgerton
2. Et uforglemmelig ekteskap
3. En lidenskapelig seilas
4. Et uventet begjær

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Familien Rokesby”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.