Journalisten

Skrevet av Willy Ustad

Utgitt av Cappelen mellom 2005 og 2006. Miniserien ble på 9 bøker.

Stockholm, 2004.

Sol Widenvang er en tøff, ung journalist. Hun jobber for bladet Z, et ikke altfor høytravende ukeblad hvor kjendiser og skandaler står sentralt. Sol er ikke stolt av å representere Z, og snart oppdager hun ting som kan tyde på at ikke alt er som det burde. Sol blir sendt til Stockholm for å skrive om tv-produksjonen av programmet om Manfred Sjødin. Sjødin er en healer som lokker til seg kvinner og misbruker dem. Det går de underligste rykter om hans uvanlig praksis, nesten bare kvinnelige klienter ren heksedoktorvirksomhet.

Moren til Sol, en kunstersjel og en hippijente, ble gravid under en rockefest i Stockholm i 1972, og vet ikke hvem faren til Sol er… Som journalist graver Sol i fortiden og oppdager hemmeligheter og merkelige fenomener – både som sin egen fortid og andres!

Og midt oppi det hele klarer Sol å falle for den store stygge ulven. En kjent healer skal manipuleres, venninnen Anne Christine forsøker å advare henne, og den mystiske Victor Huysman dukker opp fra intet. Sannheten kommer for en dag, men til hvilken pris?

 

Kategorier: , , Stikkord: , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Journalisten”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.