Lykkejegerne

kr1914

De var så forskjellige som tre søsken kunne bli – likevel var de uadskillelige, og i motgang var samholdet sterkere enn noensinne.

MAGNUS – snill og drømmende, en eventyrer i fantasien, men ikke i virkelighetens verden.

NINA – livsglad, livlig, eventyrlysten – og en mester i å rote seg opp i vanskeligheter.

CARL – sterk, handlekraftig – og med sine egne høyst spesielle moralbegreper. Hvis noen forsøkte å tråkke ham eller hans søken på tærne, skydde han ijgen midler. Da vek han heller ikke engang tilbake for å begå drap..

Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Lykkejegerene

Jan Henrik Jensen †

Jensen ble født 1944 i Oslo og bodde store deler av livet i Trondheim før han flyttet til Manila. Han skrev serien Lykkejegerne i perioden 1984 til 1987, en serie som ble på 8 bøker. Han har bidratt som tekstforfatter for Knut Lystad og Lars Mjøen for en serie sketsjer som ble sendt på radio, og senere utgitt på album. Han debuterte med en Knut Gribb-novelle som 16-åring. Romanen Snuff ble av Dagbladet kåret som Norges 23. beste krimroman gjennom tidene i 2009. NRK meldte i 2013 at Jan Henrik døde 10. mai 2013 i slummen i Manila.

Alle bøkene i serien Lykkejegerne;

Alle bøkene i serien Lykkejegerne;

Lykkejegerne 1 - Blodsbånd

Alle bøkene i serien Lykkejegerne;

Lykkejegerne 2 - Elskede bror

Lykkejegerne 1 - Blodsbånd

De var så forskjellige som tre søsken kunne bli - likevel var de uadskillelige, og i motgang var samholdet sterkere enn noensinne. MAGNUS - snill og drømmende, en eventyrer i fantasien, men ikke i virkelighetens verden. NINA - livsglad, livlig, eventyrlysten - og en mester i å rote seg opp i vanskeligheter. CARL - sterk, handlekraftig - og med sine egne høyst spesielle moralbegreper. Hvis noen forsøkte å tråkke ham eller hans søken på tærne, skydde han ijgen midler. Da vek han heller ikke engang tilbake for å begå drap..   Utgitt i 1984 av Bladkompaniet, ISBN: 9788250914810

Lykkejegerne 2 - Elskede bror

Søskenene Carl og Nina Svendsen hadde alltid stått hverandre svært nær. Hver gang Nina fikk problemer, var det Carl hun måtte ty til. Og da hun ble gravid med en kynisk forfører, hadde hun bare sin storebror å søke hjelp hos. Carl ordnet opp i stor stil. Sammen med Nina reiste han fra Mandal til Kristiania, der de under falske navn utga seg for å være mann og kone. Så måtte Carl på en eller annen måte tjene penger – og han var rede til å ta alle midler i bruk for å forsørge sin unge «kone»… Utgitt i 1984 av Bladkompaniet. ISBN 9878250915380

Tilleggsinformasjon

Handling fra

Antall bøker
Utgitt

Situasjon

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lykkejegerne”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.