Smythe-Smith-kvartetten

Skrevet av Julia Quinn.

Utgitt av Gyldendal i 2023. Serien er på fire bøker.

London, 1824. Honoria Smythe-Smith, den yngste datteren til den eldste sønnen til greven av Winstead, spiller fiolin i familiens musikalske kvartett. Hun er fullstendig klar over at de låter grusomt. Faktisk innrømmer hun gladelig (til søskenbarna sine) at hun sannsynlig er den verste musikeren av dem alle. I stedet for å skjemmes, velger hun heller å le av det hele.

Marcus Holroyd er bestevennen til Honorias bror Daniel, som lever i eksil utenlands. Han har lovet å holde et øye med Honoria, og tar oppgaven svært seriøst. Men han får hendene fulle når Honoria setter kursen mot Cambridge med ett mål for øyet: Å bli gift innen slutten av sesongen. Hun har sett seg ut den eneste ugifte i familien Bridgerton, som knapt er tørr bak ørene. Når fremstøtene hennes blir avvist, gjenstår det å se: Kan Marcus stjele hjertet hennes i tide til familiens årlige musikkaften?

Den første boken i Smythe-Smith-kvartetten, en herlig, romantisk og sjarmerende serie fra forfatteren av de bestselgende bøkene om familien Bridgerton.

Opprinnelig utgitt på engelsk mellom 2011 og 2015.

Oversatt til norsk av Espen Borling Josefsen.

De fire bøkene:
1. Som i en drøm
2. En natt som denne
3. Summen av alle kyss
4. En hemmelighet og en gentleman

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Smythe-Smith-kvartetten”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.