Solsiden

Skrevet av Berit Bertling Cappelen

Utgitt av Cappelen mellom 2005 og 2006. Serien ble på 10 bøker.

Utgitt på nytt av Cappelen Damm i 2011, med “Vera Larsen” som forfatter.

Boka følger livet i Oslos overklassemiljø fra innsiden, et miljø der Gucci, Versace og Dior er like selvfølgelig som au-pair, cocktailselskaper og fjordutsikt.

Marius Brandt lever det perfekte liv, med nok penger til å kjøpe alt han har drømt om. Han har hustruen Pia til å ta seg av barna, og Karoline som elskerinne. Men det Marius ikke vet, er at alle hans kvinnehistorier er i ferd med å slå tilbake på ham selv. Sakte, men sikkert er nettet i ferd med å snøre seg sammen rundt ham

Birgitte Foyn smålo da hun satte seg inn i bilen. En Porsche Cayenne. Shopping i dag hadde vært helt riktig.  Av og til fungerte det som ren terapi, fikk tankene vekk fra ting. Ting hun ikke ville vite noe om, men som allerede var i ferd med å skje Hun kastet på det lyse håret og fant frem de store solbrillene med gullogo. Det hadde vært så lett. I posene hadde hun klær for nesten tjue tusen kroner. Mobiltelefonen pep kort i det hun skulle sving ut fra parkeringsplassen. Birgitte plukket den opp med en nymanikyrert hånd og kastet et nesten overbærende blikk på displayet. Meldingen var kort og enkel: Hvor er du? – Det skal du bare gi faen i, mumlet hun hardt og satte bilen i Drive. Ute og bruker penger, hva annet? Et kjapt blikk i speilet forsikret henne om at blåmerket øverst på kinnet var usynlig under den profesjonelle sminken hun fikk lagt samme morgen.

Kategorier: , , Stikkord: ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Solsiden”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.