Tvillinger i krig

Skrevet av Rune Angell-Jacobsen.

Utgitt av Bladkompaniet mellom 2015 og 2016. Serien ble på 14 bøker.

Trondheim 1939.

Tvillingene Åse og Thor er 19 år idet krigen bryter ut i Norge. Fra å leve et beskyttet og harmonisk liv blir verden snudd opp ned. Begge kaster seg med stort mot ut i kampen for fedrelandet. Hun som lotte, han som jagerflyger.
Hun hadde alltid stått tvillingbroren nær, og syntes nesten hun kunne sanse tankene og stemningen hans. Thor hadde absolutt ikke vært glad da han dro, og Åse trodde ikke at det hadde så mye med krigstrusselen å gjøre – broren elsket jo å fly! Hun ante at det var noe helt annet som plaget ham.

Om å overleve i en verden der skillet mellom rett og galt er utvisket. Hvordan være et godt menneske? Og hvordan ta vare på den store kjærligheten i krig? Trondheim 1940. Tvillingene Åse og Thor er 19 år idet krigen bryter ut. Fra å leve et beskyttet liv blir verden snudd opp ned. Med stort mot kaster begge seg ut i kampen for Norge. Hun som lotte, han som jagerflyger. De opplever både svik og tap, men intet offer – selv ikke kjærligheten – er for stort for fedrelandet. Thor hadde absolutt ikke vært glad da han dro, og Åse trodde ikke at det hadde så mye med krigstrusselen å gjøre – broren elsket jo å fly! Hun ante at det var noe helt annet som plaget ham … Er alt tillatt i krig og kjærlighet?

Forsidene ble illustrert av Arild Sæther.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tvillinger i krig”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.