Serieåret 2018

Året 2018 nærmer seg nå en slutt. Og med kun timer igjen det på tide å se tilbake på serieåret som har vært. Med flere nye serier enn avsluttende dette året, og tre debutanter lover dette godt for årene fremover, når det kommer til serieglede!

Det har kommet åtte nye serier

De første tre månedene i 2018 gav oss fire nye serier, rullet ut som perler på en stor. Aller først ut var serien Forglem meg ei fra debutanten Stine S. Samuelsen, som var planlagt til å bli åtte bøker lang. Deretter kom Aud Midtsunds nye serie Tårnhuset i februar, før mars kom og gav oss Jordmor i Nidaros av Anita Andreasen Strøm og Over Skyene av Jorunn Johansen.

Så kom våren med begynnelsen på sommerens herlige varme, og vi fikk Papirslottet av May Lis Ruus og Nattlys av Salmund Kyvik. Og etter den varmeste sommeren i manns minne kom Skjebnestier av debutanten Pia Pedersen og Ida S. Skjelbakkens nye serie Nattergalen. 2018 gav oss også gjennsyn med Barn under månen, serien Jane Mysen utgav mellom 2003 og 2005.

Men også farvel til syv serier

Siste punktum ble også satt i syv serier. Vi startet med å si farvel til Camilla fra Rosendal i januar. Kate Helen Simonsens serie ble på 22 bøker. I juni kom tolvte og siste bok i Ann Christin Gjersøes serie Hvite hjerter ut. Den 18 bøker lange Kristiania, av Katrine Wessel-Aas, og Sigrid Lundes 24 bøker lange Hjertets Røst ble avsluttet i august.

Jorunn Johansens miniserie Over skyene ble på 7 bøker, alle utgitt mellom mars og oktober nå i år. Og nå, i årets siste måned, sier vi også hade til Stine S. Samuelsens miniserie Forglem meg ei og Liv Almendingens serie Bare Maja, som endte på 19 bøker.

Takk for 2018, nå ser vi frem mot nye serier og mye leseglede i 2019 🙂

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Serieåret 2020 | MinBokverden
  2. Utgivelseskalender – MinBokverden
  3. Serieåret 2022 – MinBokverden
  4. Pågående serier – MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.