Serieåret 2021

Nå har vi sagt farvel til 2021, og det er virkelig på tide med et tilbakeblikk på serieåret som har vært. Sammendraget blir det fjerne i rekken over enkle sammendrag. Her kan du lese om både 2020, 2019 og2018.

Vi har fått 10 nye serier

Det startet 8. januar med serien Mellom himmel og jord av Jorunn Johansen, før debutanten Tone Lilleenget By tok over den 19. februar med sin serie Trønderroser. Så kom drevne Anne Marie Meyer med sin tredje serie Nattsvermerne den 19. mars. Også Dorthe Erichsen kom med sin tredje serie, Sommerland den 16. april.

21. mai tok Martine Strømsnes oss med til Feriekolonien, hennes andre seirer. Sommeren ble avsluttet med Trine Angelsens femte serie Gullburet den 30. juli. Ikke lenge etter kom Hege Norman-Stormbringer med sin andre serie Lykkeloddet.

Åres siste sommermåned kom med Synnøve Eriksen sin syvende serie Der stiene møtes den 27. august. Da Stine Langtangen kom med sin andre serie Elvestaden den 8. oktober hadde høsten virkelig kommet. Årets siste nye serie ble Stormagasinet, av en ukjent forfatter med pseudonymet Sandra Vik.

Vi har sagt farvel til 9 serier

Året startet med siste bok i serien Soloppgang av Jorunn Johansen, som ble på utrolige 100 bøker. I februar var det slutt på Annikki Øverlands serie Anna fra Røros etter 30 bøker og i mars ble siste punktum satt etter 55 bøker i serien Rebekka av Kaja Nylund.

Mars ble en måned vi sa farvel til hele tre serier. Først ut var Julie av Anne Marie Meyer, som ble på 32 bøker. Deretter satte Stine Langtangen siste punktum i Eikegården bok 40. Før Jeanette Semb avsluttet Skjærgårdsliv etter 50 bøker.

I løpet av høsten sa vi også farvel til tre serier. Serien Gjenklang ble på 10 bøker, avsluttet av Hannah Mileman og Nora Dåsnes i september. Deretter var det slutt for Rederiet etter 40 bøker i november, ført i penn av Øystein Antonsen. Årets siste farvel ble med Kjære Lilly i desember, de 15 bøkene ble skrevet av Marte Csandl-Eriksen.

TAKK FOR 2021 !

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Utgivelseskalender – MinBokverden
  2. Serieåret 2022 – MinBokverden
  3. Pågående serier – MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.