Serieintervju med Ingrid Christine

Da er jeg endelig i gang med litt serieintervju igjen. Jeg sendte spørsmålene til Ingrid Christine denne gangen.  Hun har vært medlem i gruppa mi på fb, «Romanserier-Lev i en annen verden en stund» siden 24 desember 2014. Er så kjekt å lese svarene jeg får på disse spørsmålene, for det er så mange forskjellige tanker rundt serier i hvert intervju! Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på spørsmål, Ingrid Christine!

Ingrid Christine har valgt romanseriene Aftenstjernen skrevet av Jenny Micko, og Nattmannens Datter, som er skrevet av May Lis Ruus, som sine favoritter.


1. Hvor mange pågående serier leser du nå?
-Jeg tror det er 9. Men jeg har ikke kommet like langt i alle. Noen har jeg så vidt begynt på, andre har jeg lest fra en til 7 bøker

2. Vet du hvor mange komplette serier du har lest?
-Ja, er ikke helt sikker. Det er 4 eller 5. Så jeg er ikke ferdig med så veldig mange. Den ene er det ganske lenge siden jeg leste men husker den godt. Det var den første serien jeg leste. «St Halvards Hospital.»  Det var en veldig bra serie også!

3. Hva føler du en romanserie må inneholde, for at det skal bli en serie du vil fortsette å lese?
-Ja,det kan jo være mye det. Kjærlighet, drama, spenning, lykke, hverdags situasjoner som det går an å kjenne seg igjen i. Vennskap, Alt dette må jo ikke være med da. Det kan være nok med bare noen av de.

Spørsmål om pågående serier :

1. Av de pågående seriene, hvilken er din favorittserie? Nevn kun 1.
– Det var ikke helt lett. Det er jo så mange gode!  Tror det må bli Aftenstjernen .

2. Hvorfor er det akkurat Aftenstjernen du liker best? Hva er det som fenger deg? 
-Den var veldig spennende med en gang! Den grep meg fra side 1. Måtte bare vite hvordan dette kom til å gå.
Spenningen bygger seg opp. Og det er intenst spennende hele tiden! Mange andre som er det også altså, men denne er en favoritt!

3. Fra Aftenstjernen, hvilken karakter/hvilke karakterer er det du liker best å lese om, og hvorfor?
-Blanca og Lotta. De har stor imponerende styrke og vilje styrke til å klare seg. Spesielt Blanca.

4. Hvilke følelser har denne serien klart å vekke i deg?
– Det er mye. Glede, sorg, vemod, sinne, spennende nerve pirrende følelser. Sånn at det er vanskelig å legge fra seg boken. I nr 1 var jeg så rasende på Fru Holen. At det gå an å være så grusom! Hun er jo rene psykopaten. Stakkars Blanca, det er så grusomt alt det hun måtte gå gjennom!!

Spørsmål om komplette serier :

1. Hvilken komplett serie er din favoritt? Jeg vet det er vanskelig, men nevn 1 .
– Ja,det er vanskelig å bare velge 1, men nå har jo ikke jeg lest så veldig mange ferdig heller. Det må bli
Nattmannens datter   Hadde jeg kunnet ta med en til , ville jeg tatt «Bare Maja»også.

2. Hvorfor er det akkurat Nattmannens Datter som er din favoritt?
– Nattmannens datter har så mye. Den har alt. Utrolig spennende serie på alle måter og veldig vanskelig å legge fra seg!!!! Det er så lett å leve seg inn sammen med Lucie og alle de andre. En føler nesten en er der.

3. Hvilken karakter/hvilke karakterer fra Nattmannens Datter likte du best å lese om? Og hva var det du likte så godt med karakteren(e)?
– Lucie, Nattmannen, Ditlef, Karen Malene, Lars. Emmelie. Lucie er en snill, godhjertet, omtenksom dame som ikke har hatt det noe enkelt i livet. Frem til hun møter Ditlef da, men problemene fortsetter jo. Hun gjør inntrykk og det er inntrykk som blir værende.
Hennes far, nattmannen, gjør også ett sterkt inntrykk. Han har det sannelig ikke lett med all hetsen han opplever. Så fryktelig vanskelig det må ha vært å leve slik!
Karen Malene og Lars, spennende personer som det er interessant å følge. Også fra Karen Malenes ståsted, som Lucie sin nærmeste venninne.
Emmelie, spennende å bli kjent med henne også og være med å » ta del i » hennes liv også.

4. Følte du at Nattmannens Datter hadde nok bøker da den ble ferdig? Eller ble den for kort/for lang?
– Ja,den hadde jo egentlig det. Jeg har ikke lest noen av de seriene som er på 80 bøker og mer. Det blir kanskje litt langt. Men denne serien skulle gjerne vart lengre! Akkurat her var 40 bøker litt lite. Det var trist når den var slutt. Skulle ønske det kunne vært noen bøker til. Eller kanskje en oppfølger til denne?
Den ble ikke for lang iallefall.

Og til slutt :

1. Hvorfor leser du romanserier, og vil du anbefale andre å lese romanserier? Hvorfor?
– Fordi jeg synes de er spennende. Det er alltid lette å lese, og jeg blir lett revet med. De er lette å leve seg inn i. Historiene er alltid veldig gode.
Ja, jeg kan absolutt anbefale andre å lese romanserier!!!
Hvis du ikke har lest noen ennå. Kast deg over dem! De er spennende, de er lette å like, Man blir glad i personene og vil gjerne følge dem, lese hvordan det går med dem. De sniker seg inn og blir værende, gjerne lenge etter at historien er slutt


Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på spørsmål! Hvis noen flere vil bli intervjuet, og gi en liten ekstra kred til ett par forfattere, så bli medlem i gruppa mi på fb, og si fra at du vil bli med, så setter jeg deg på lista 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.