Serieintervju med Mariann

 

Denne uka har jeg sendt spørsmålene rundt romanserier, til Mariann Kendel. Hun har vært medlem i romanseriegruppa mi siden 29 september 2016, og har vært ganske aktiv der 🙂 Hun leser for tiden mange av de pågående seriene, og har lest en del komplette serier 🙂 Mariann har valgt å nevne Bare Maja og Arvesynd som sine favoritter.

1. Hvor mange pågående serier leser du nå?
Jeg leser 12 serier, sykt men sant! 😉😂

2.Vet du hvor mange komplette serier du har lest?
Har lest 14 komplette serier så langt!

3. Hva føler du en romanserie må inneholde, for at det skal bli en serie du vil fortsette å lese?
En serieroman må ha mye følelser, alt fra gode,vanskelige, dramatikk , en handling hvor jeg kan se for meg menneskene og miljøet rundt handlingen +at jeg er veldig glad i utspring fra virkeligheten!

Spørsmål om pågående serier

1. Av de pågående seriene, hvilken er din favorittserie? Nevn 1 😉
Den var litt vanskelig siden jeg har mange som bergtar meg …..Men for å nevne en av dem må jeg si: Bare Maja

2. Hvorfor er det akkurat serien Bare Maja du liker best? Hva er det som fenger deg?
Jeg har bare elsket Denne serien fra bok 1 .
Bare Maja er følsom, sårbar, mye drama og medmenneskelighet og overflod av Kjærlighet, kjærligheten,tror alt og overvinner det mest grusomme!

3. Fra den serien, hvilken karakter/hvilke karakterer er det du liker best å lese om, og hvorfor.
Det må bli Maja selv , synes hun er ekte, hun tørr å vise seg slik hun er! Hun er en fihter, har bein i nesa, gir seg ikke ved minste motbakke og til slutt, hun har et stort hjerte og mange gode medhjelpere i eiegode Jossa, Tora,Aron, Olai m.f

4. Hvilke følelser har serien Bare Maja klart å vekke i deg?
Serien får frem sårbarhet, godhet, en tid med store forskjeller,man kan på en måte kjenne slitet for å holde” hjulene i gang ” serien er bare hjertevarm, elsker også enkle mennesker i serien som Jossa og tiøre-Lovisa som har så mye livserfaring.

Spørsmål om komplette serier:

1. Hvilken komplett serie er din favoritt? Nevn 1 😉
Arvesynd av Anne-Lise Boge.

2. Hvorfor er det akkurat den serien som er din favoritt?
Fordi Arvesynd var min første serie som jeg leste fult ut.

3. Hvilken karakter/hvilke karakterer fra den serien likte du best å lese om? Og hva var det du likte så godt med karakteren(e)?
Malin som er hovedpersonen, en sterk kvinneskikkelse som møter mye motgang og mange utfordringer! Må si Ruth (som er Malins nest yngste datter) sin skjebne grep meg veldig i hjerte ,så mye urett og uforstand pga religion! Mye å fordøye!

4. Følte du at serien hadde nok bøker når den ble ferdig? Eller ble den for kort/for lang?
Synes serien var passe lang!

Og til slutt :

1. Hvorfor leser du romanserier, og vil du anbefale andre å lese romanserier? Hvorfor?
Jeg leser serie-romaner fordi jeg liker gode historier som jeg kan leve meg inn i, se for meg de ulike skikkelsene, føle med dem.
Jeg anbefaler serie-romaner fordi jeg føler at jeg kan bli et bedre medmenneske ved å få innsikt i andres skjebner og itilegg kjenne meg igjen i ulike situasjoner!

 

Tusen takk for at du ville svare på spørsmålene mine, Mariann 🙂

=Mimsdal=

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.