Smakebit på den nye serien Frostrose

Det var i slutten av februar første smakebit på Elisabeth Hammers nye serie Frostrose kom, og vi fikk vite at 24. mai var datoen vi kunne glede oss til. Nå nærmer datoen seg, og nå kommer det litt mer informasjon!

Et barnehjem i Vestfold, 1877

Adeline Meyer bor på barnehjem. Hun får for lite mat, har filler til klær og blir slått for den minste ting. Like før Adeline kan dra derfra for godt, skjer det noe utenkelig, og Adeline må ta et umulig valg. Årene på anstalten preger henne når hun skal ut i verden.

– Du var ulydig, Adeline, og jeg må straffe deg. Det er ikke fordi jeg liker å gjøre det, sa han, men smilet tydet på at han ikke mente det. – Gjør jeg ikke det, vil de andre pikene tro at de kan slippe unna med hva som helst. Du forstår det?

Frostrose har handling fra siste halvdel av 1800-tallet, og utspiller seg hovedsakelig i Larvik og Tønsberg.

Forsiden lokker

Det er jo ikke til å stikke under en stol at det første vi ser nå det dukker opp en ny serie er forsiden, og for de fleste betyr nettopp forsiden mye. Plukker man den opp når man ser den i butikkhyllene, klikker man seg inn for å se mer når man får bildet i en nyhetssak?

Selve boken er ikke tilgjengelig ennå, slik at illustratøren ikke er kjent. Men mye tyder på at dette er Eline Myklebust Madsen, som også stod bak forsidene til Skumringstid.

Frister den deg?

1 Comment

  1. Høres spennende ut. Skal selfølgi abonnere på den .gleder meg .De 3 andre seriene hun har skrevet har vært kjempe bra. Hun skriver kjempebra..Det er noe som skjer hele tiden ..har alt hva en serie bør inneholde…spennende fra begynnelsen til slutt .gleder meg veldig til serien kommer ❤👍👍

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.