Snøklokker – en ny serie fra Fjærland i Sogn i 1898.

Vi skal ikke langt inn i 2023 før den første nye serien kommer i butikkhyllene. Allerede den 13. januar er nemlig den nye serien Snøklokker til salgs! Forfatteren har tidligere gitt oss seriene Spinnesteinens løfte og Morild, det er selvfølgelig snakk om Torill Karina Børnes.

Første serien hun gav ut ble på åtte bøker og den andre ble på 15 bøker. Uten av lengden på denne nye serien er kjent, kan man tenke seg at også dette blir en kortere serie. Handlingen er lagt til Fjærland i Sogn i 1898, og er en serie om to unge kvinner som trosser motbør i søken etter lykke og mening i livet.

Baksiden på første bok

Vida bor sammen med familien på den lille gården Uri. Denne sommeren skjer to ting som endrer Vidas verden. Først får de spennende besøk av slektninger fra England. Deretter dukker det opp en person fra fortiden som truer med å ødelegge alt hva Vida har kjært.

Vida forsto ingenting av det som skjedde. Hun kastet et blikk på Bård, men han ville ikke se på henne.
«Jeg lovet deg også å bryte løftet om det skulle bli nødvendig,» svarte Jardar. «At jeg skulle komme tilbake om ting endret seg.»
«Og hva har endret seg?» Farens stemme sviktet.
Vida så at Jardar knep leppene sammen, og at det mørke blikket sveipet over Signe og Arnfinns familie. «Du vet hvorfor jeg er her, Arnfinn.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.