Stine Langtangen kommer med ny serie i oktober!

Det har ikke gått mange månedene siden Stine Langtangen avsluttet sin debutserie Eikegården, og nå kommer hun med en ny serie, Elvestaden. Serien utgis på Bladkompaniet, og første bok kommer i salg 8. oktober.

Handlingen i serien er fra Drammen og året 1841. Vi følger tre unger kvinner som bærer på hver sin drøm om en lysere fremtid. Fattig eller rik – Elida, Victoria og Alvilde kjemper for liv og verdighet på hver sin kant, men veiene møtes og skjebnene flettes sammen. Tre kvinner, tre viljer, tre skjebner. Våger de å følge sin drøm?

Elida arbeider på Mørchs Tobakksspinneri, og tross all motgang gir hun aldri opp håpet om noe annet og bedre. Venninnen Alvilde har mistet moren og bor alene med en herskesyk far, mens Victoria er født på en grønnere gren.

– Jeg kunne godt tenke meg en tur med den, utbrøt hun og nikket ut mot hjuldamperen.
– Du vet jeg ikke liker meg på vannet, sa moren. – Men kanskje Severin vil ta deg med ut når dere er forlovet. Victoria følte hjertet banke raskere ved lyden av navnet hans. Selveste Severin Mørch. Forlovelsesselskapet deres skulle stå i morgen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.