Straks klart for den nye serien Magnolia, en rederiserie fra Sørlandet i 1886.

Allerede fredag 27. oktober kommer den nye seien Magnolia – en rykende fersk og hjertevarm romanserie fra 1886. Det er Ragnhild Havstad som er forfatter bak serien, og dette er hennes debut som serieforfatter. Hun har oss med tilbake til en dramatisk tid i Arendals historie, med nedgangstider og en sjokkerende hendelse gjør det brått mye, mye verre for seriens hovedperson Elle.

Seriens frøste bok har tittelen “Familien på Lyckeberg”, og den andre boken kommer 24. november og heter “Vinden snur”. Det er ikke kjent hvor lang serien blir, ønsker du å lese mer om seriers lengde kan du lese der her.

Baksideteksten

Arendal 1886: Elle er født inn i den velstående familien Lycke. Som datter av en skipsreder har hun alt – unntatt sin mors kjærlighet. Hvorfor er moren så avvisende når hun overøser broren med kjærlighet?
Elle har et stort hjerte, ikke bare for sine nærmeste, men også for byens fattige. Hun ser at barna deres lider, og brenner etter å hjelpe dem.
En sjokkerende hendelse fører til at mange av Arendals innbyggere taper mye, og noen mister alt.

«Og vit det, at uansett hva som måtte komme, så skal jeg nok stå av stormen,» sa faren høytidelig og tok en dyp slurk av vinen.
Elle kjente hjertetakten øke. Pulsen hamret i halsgropen mens det strammet seg til i magen igjen. «Far, hva mener du med det? Fortell meg hva som er på ferde!» insisterte hun.

Foto: Kjersti Iversen / Norskeserier.no

Om forfatteren

På forlaget sider kan følgende leses om forfatteren: Ragnhild Havstad (f. 1969) er født og oppvokst i Arendal og har sine røtter på Sørlandet, men har bodd på Hamar i mange år. Hun har bl.a. studert historie, spansk og engelsk, og jobbet innen reiseliv, som faglærer og nå i offentlig forvaltning. Ragnhild har alltid likt å skrive, og har bl.a. skrevet krimnoveller for et magasin samt bidratt til en lærebok.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.