Tidenes lesesommer, med to brukne bein!

Så hva gjør du, når du faller ned ett trinn nederst i en trapp, og brekker begge beina? Jo, du får tidenes lesesommer! For når alle opprinnelige planer ble av lyst av korona, og reserveplanene ikke kan gjennomføres fordi du sitter i rullestol og ikke kan gå eller stå på beina, jo da tilbringes dagene i skyggen med ett lass bøker! Så jeg tenkte å vise frem sommerens planer til dere. Hva skal du lese? Har du en leseliste, slik som meg?

Jeg har flere serier jeg abonnerer på, som nå har hopet seg opp. Som fulltidsstudent (skal bli lærer), med to små i barnehage, en mann, en katt, et hus og litt jobb på skole, så lover jeg dere at tiden til å lese ikke er slik det var før studiene… Da er første målet å lese meg ajour på de seriene som har samlet seg før jeg går løs på en ny eller fem!

Jeg skal lese ferdig Nattergalen først. Noe jeg egentlig gruer meg til. Leste de første to bøkene da de kom ut for to år siden, og har nå igjen de siste tre. Denne serien har jeg elsket – så derfor er det vemodig å skulle lese den ferdig! Jeg skal se om jeg ikke får lagt ut tankene jeg skrev ned da jeg leste de to første også.
Så skal jeg ta fatt på Aftenstjernen, Skjærgårdsliv, Tårnhuset, Jordmor i Nidaros og Årringer. Jeg gleder meg – her er det mange timers leseglede!
Så skal jeg begynne på Eikegården og Hav og himmel, men jeg skal også snuse litt på nye serier.

Jeg skal få lest Solgull, Storgårdsfruen, Annabella, Blomster og blod, Tårnsvalene, Skjebnestier, Vingeslag, Livet på Solhaug, Solens barn og Evelinas drømmer. Så skal vi se om det ikke blir ett eller flere abonnementer på meg, nå som jeg har noen jeg er ferdig med. Har du lest noen av disse? Hvem anbefaler du?

Et av de største målene jeg setter meg i sommer er å skrive flere lesetanker her på boksiden. Jo, og selvfølgelig å bli frisk i beina. For det er helt sant, jeg brakk begge beina i slutten av mai, og må sitte med gips i tre måneder! Hvordan jeg klarte det? Nei det kan man jo lure på. Jeg skulle inn til jentene mine for å sjekke om de sov godt før jeg selv la meg, og der har vi en liten trapp med fire trinn. Jeg husker at jeg gikk to av trinnene, men så forstår jeg ikke hva som skjedde før jeg lå på gulvet å gråt av smerte..
Som overlegen sa til meg, så er dette skader de ser hos folk som frontkolliderer, eller som må hoppe ut av brennende byggninger.. Ikke hos de som faller ned ett trappetrinn! Så maks uflaks kan man jo si. Men jeg velger å se det positive i det, siden jeg knapt kommer meg ut av huset så har jeg tidenes lesesommer foran meg !!

God sommer og god bok ♥

1 Comment

  1. God bedring! Og god sommer. 🙂 Det er godt du har noe å gjøre, omstendighetene tatt i betraktning. 🙂

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.