Tirsdagstitten 21 – Blodsbrødre

Tirsdagstitten er en spalte som naturlig nok kommer på tirsdager. Målet er å hente frem en ny serie, og presentere den for dere lesere. Håpet er at nettopp du vil kommentere og si noen ord om serien dersom du har lest den. På den måten blir serienes informasjonsside opplyst langt utover hva jeg klarer alene ? Kanskje klarer jeg også å hente frem en serie du ikke har sett før, og dermed pirre nysgjerrigheten din!

BLODSBRØDRE

Agnes er foreldrenes øyensten og eneste datter på Saxegård, en herregård på den svenske landsbygda. En søndag på kirkebakken kaster en ukjent tigger en forbannelse over henne, og Agnes blir grepet av frykt for hva framtiden vil bringe.

Men da Agnes møter Alexander Falck, godseieren på det rike Kullagård, og han ber om hennes hånd, glemmer hun alt annet.

Det hun ikke vet, er at på et ukjent sted møtes menn med onde planer, som kan komme til å gripe dramatisk inn i livet hennes…

Serien ble skrevet av Saga Borg, som er et pseudonym for Diane Alfredhsson (nå Karlström) og Carola Jonsson Haglund.
Den ble utgitt av Schibsted Forlag mellom 2007 og 2008. Serien ble på totalt åtte bøker, men kun de seks første er utgitt på norsk. Seriens åtte bøker er også oversatt til dansk.

FORFATTEREN SAGA BORG

Saga Borg er et pseudonym for Diane Alfredhsson (nå Karlström) og Carola Jonsson Haglund.

Carola Haglund, født Ingela Carola Jonsson i 1970 i Østersund, er en svensk forfatter. Hun flyttet til Skåne i 1997 der hun sammen med Diane Alfredhsson og Jesper Svensson skrev “Folket fra Selje”. Jesper avsluttet sitt samarbeid etter bok fire, mens Diane og Carola fortsatte. Deres andre serie sammen ble denne serien, Blodsbrødre.

Diane Alfredsson (nå Karlström) er født i 1952 i Rockford, Illinois, USA og oppvokst i USA og Sverige. Hun har et stort forfatterskap bak seg, med mange utgivelser under ulike pseudonymer som Dai Darell og Teo Troy i tillegg til Saga Borg. Hun bor nå i Canada.

2 Comments

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.