Var det du som vant?

Den 23. august la jeg ut konkurransen hvor du kunne vinne serien Lydias Løfte. Kravet for å vinne var å like MinBokverden på Facebook, og kommentere på posten på Facebook. Jeg så raskt at det var flere som kommenterte på ulike poster på MinBokverdens Facebookside, og noen som også kommenterte her på bloggen. Så jeg bestemte meg for å ta med alle.

Vinneren trakk jeg ved hjelp av Random.org, jeg listet først opp alle alfabetisk, tok vekk de som hadde kommentert flere ganger – slik at alle stod igjen med en linje. Også var det opp til Mr Random – han valgte …………

random-org_orig

random-org2_1_orig

Gratulerer til Lena Moe !!

Send meg adressen din Lena, så kommer bøkene i posten !!
Og til alle andre, dette var gøy – det kommer flere konkurranser 😀

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.