Vil du bidra her på MinBokverden?

Hei alle sammen, Nina her.
Det er mange år siden jeg lagde første utgaven av denne siden, og fremdeles jobbes det ofte med den. Nå håper jeg at du, som helt vanlig leser, også vil bidra. Jeg ønsker nemlig at alle som leser skal få sagt sin mening om seriene og har derfor et ønske om at nettopp du svarer på noen spørsmål!

Med opptil åtte nye serier i året, og rundt førti serier i butikkhyllene, og ikke minst de godt over hundre som allerede er ferdig skrevet – hvordan velge neste bok? Hva synes andre som har lest boka før deg?

Det er nettopp der du kommer inn! Skriv noen ord om boka du nettopp har lest da vel 🙂 Jeg håper at flere av dere vil svare, slik at ulike meninger kommer frem, både fra de som vil følge serien videre og de som takker for seg etter første bok. Noen vil si seg fornøyd med å skrive noen få linjer, mens andre kanskje skrive en lengre anmeldelse, det er helt opp til deg hvem av dem du vil være. Nedenfor kommer noen spørsmål som kanskje kan hjelpe deg på vei!

 

Når første boka i en ny serie er lest, enten den er fersk fra trykkeriet eller har ligget i bokhyllene i over tretti år; Kan du si kort hva serien handler om, uten å røpe for mye av slutten? Hvordan opplever du å lese boken? Blir du glad, sint, trist eller kanskje spent? Hvilke tanker har du om serien fremover?

Når du har lest ut boka du nå holder på med, midt i en serie; hvor langt har du kommet, og kan du fortelle litt om hva du har lest, uten å avsløre for mye?Hvordan opplever du å lese serien? Er det noe som gjør deg glad, sint, trist eller spent? Hvilke tanker har du om serien fremover?

Når siste bok i en serie er lest; Hva har serien handlet om, uten å avsløre alt for mye? Hvorfor vil du anbefale den til andre? Hva husker du best fra bøkene, og hva gjorde de med deg?

 

Nå håper jeg flere av dere vil ta dere tid til å svare på noen av disse spørsmålene. Den som sender inn vil selvfølgelig få sitt navn ved sin tekst! Send inn ved å bruke kontaktskjemaet her!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.