Vinner av konkurranse debuterer med serien Ingeborgs verden

Det var februar 2018 Hjemmet annonserte at de ville ha manuskonkurranse, og endelig får vi lese vinnerbidraget. Irene Zupin stakk av med førsteplassen med serien Ingeborgs verden. Første bok kommer for salg fredag 5. juni.

Berusende følelser, kostymedrama og kampen for kvinners rettigheter. Velkommen til Ingeborgs verden!

Ingeborg vokser opp i et privilegert miljø på Bygdø. Året er 1905. Norge får ny konge fra Danmark og stemmerett for kvinner blir diskutert. Midt i alt det viktige som skjer rundt henne, møter Ingeborg kjærligheten.

Ingeborg sto rak i vinduet. Håpet at han vil snu seg. At han skulle se henne oppe i vinduet og minnes henne. Snur han seg blir han min en dag, tenkte hun. Men ikke en eneste gang på vei ned til porten snudde han seg.

Vi følger Ingeborg, Frederik, Andreas og Live i noen viktige år på begynnelsen av 1900-tallet. Med alle muligheter og verden for sine føtter, er det likevel duket for store følelser, dramatikk og utfordringer for disse unge menneskene.

Foto: Bo Mathisen, hentet fra https://www.facebook.com/irenezupinforfatter/

Irene Zupin (f. 1966 i Oslo) bor i Oslo sammen med ektemannen. Hun har tidligere arbeidet mange år som webredaktør, samt innen markedsføring og saksbehandling. Hun har bodd flere år utenlands, blant annet i ektemannens hjemland Italia.

1 Comment

  1. Abonnerte på denne bokserien : Ingeborgs Verden. Har lest bok nr. 1, og lest delvis bok nr. 2. Ikke noe fart over denne serien, kjedelig. Har mottatt 5 bøker. Satte denne serien på pause, da jeg abonnerer på andre bokserier som er mye mer spennende! Ble ikke hektet på Ingeborgs Verden, dessverre.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pågående serier | MinBokverden
  2. Utgivelseskalender | MinBokverden

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.